Promomessujen 2017 fiiliksiä

Starttasin markkinoinnin harjoittelijana Fridayssilla hiljattain, ja uusi työ on ollut paitsi antoisaa ja opettavaista, myös luovuutta herättelevää ja hauskaa. Olen pompannut innoissani ylös sängystä aamuisin tietäen, että kaikenlaista jännittävää on luvassa töihin tullessani. Niin kävi myös tällä viikolla, kun tiesin, että lähdemme toimiston työporukalla yhdessä Promomessuille etsimään uusia virikkeitä. Messuille meitä lähti sähäkäs neljän kopla eli Mika, Tuomas, Oona ja minä eli Marja. Tiimimme on nuorekas ja värikäs kombo erilaisia persoonia, jonka ansiosta meillä ei ole koskaan tylsää töissä – siitä pitää huolen meidän vauhdikas myynti- ja ideatykkiparimme Tuomas sekä Mika, joka tuttavallisemmin Tikinäkin tunnetaan. Oona ja minä säestämme perässä ja autamme hiomaan tekstit ja graaffisen tyylin tarkasti priimakuntoon. Etävahvistuksemme ja duracell-leidimme Tytti takaa vielä, että asiakkaat löytävät tiensä meidän jengin hyviin hoiviin Jyväskylän päässä. Hienointa on, kun töissä jokainen meistä saa olla oma rento itsensä. 

Promomessut Helsingin Messukeskuksessa toi siis virkistävää vaihtelua arjen työskentelymuotoihin – kiertelemällä messuilla, keskustelemalla promoottorien kanssa ja kuuntelemalla asiantuntijan hyviä puheenvuoroja voi oppia hyvin interaktiivisella tavalla omasta alastaan. Olin tyytyväinen siitä, että saan olla niin edistyksellisessä yrityksessä töissä kuin Fridays, jossa työnantaja ymmärtää ajankohtaisiin tapahtumiin osallistumisen merkityksen. Ammattitaidon ja -verkoston kartuttamisen lisäksi markkinoinnin alalla, niin kuin muillakin aloilla, on tärkeää pysyä liikkeellä ja olla halukas oppimaan jatkuvasti uutta. Luonnollisesti tapahtumatoimistona työnkuvaamme kuuluu pysyä ajan tasalla promo-trendeistä.  Promomessut toi yhteen laajan kirjon eri alojen ammattilaisia, esimerkiksi messuilla kohtasi markkinoijia, promoottoreita, koulutusalan ja hr-puolen ammattilaisia vain muutamia aloja mainitakseni. Vuorovaikutus ja ajatusten vaihto muiden ammattilaisten kesken oli siten meille arvokasta. Mika ja Tuomas törmäsivät messuilla vanhoihin tuttuihinkin uusien kasvojen lisäksi ja Oonan kanssa pääsimme myös ottamaan oppia asiakas- ja kumppanuussuhteiden luomisesta. 

Näimme messuilla monia hyviä ja mielenkiintoisia ständejä yksityiskohtineen. Yksityiskohdat ovat aina tärkeitä huomioida, eli miten voin tuoda jotain ekstraa omaan ständiin, jolla kiinnitän asiakkaan huomion ja erotun myönteisesti joukosta asiakkaan silmissä?

Jobilla-ständin arvontapyörä oli yksi hyvä esimerkki siitä, miten yksityiskohdilla voi tuoda ständiin lisää kiinnostavuutta. Arvontapyörän ansiosta saimme kaikki myös suut makiaksi. 

Jobilla-ständin arvontapyörä oli yksi hyvä esimerkki siitä, miten yksityiskohdilla voi tuoda ständiin lisää kiinnostavuutta. Arvontapyörän ansiosta saimme kaikki myös suut makiaksi. 

Ikuistin töihin lähtöhetkeni Promomessu-päivänä. Kuten kuvasta näkyy, ilmassa on intoa uuden oppimista kohtaan. 

Ikuistin töihin lähtöhetkeni Promomessu-päivänä. Kuten kuvasta näkyy, ilmassa on intoa uuden oppimista kohtaan. 

Ammattilaiseen tekee lisäksi vaikutuksen aina promoottorin reipas ote työntekoon. Meitä lähestyttiin rohkeasti HappyEco ständillä, ja kohtaaminen jäi myös sen ansiosta vahvimmin mieleen koko päivästä.  Mukava juttutuokio promoottorin kanssa tarjosi mahdollisuuden syventää tietämystä markkinoilla tarjolla olevista uusista vaihtoehdoista ständien rakentamisessa. HappyEcon ständi oli rakennettu ekologisesta materiaalista, ja lisäksi tuotteeseen sisältyi promoottorin mukaan asiakkaan tarpeisiin sopiva, käyttäjäystävällinen 3D-mallinnustyökalu sekä sen käytön tuki.

Tämä messuständi jäi vahvimmin mieleen, sillä keskustelimme HappyEcon asiantuntevan promoottorin kanssa pitkään työporukalla. HappyEcon ständi kiinnittää katseen ja tuotteessa on huomioitu sen nimen mukaisesti myös ekologisuus, joka tekee aina vaikutuksen.

Tämä messuständi jäi vahvimmin mieleen, sillä keskustelimme HappyEcon asiantuntevan promoottorin kanssa pitkään työporukalla. HappyEcon ständi kiinnittää katseen ja tuotteessa on huomioitu sen nimen mukaisesti myös ekologisuus, joka tekee aina vaikutuksen.

Digitaalisuus ja ekologisuus ovat tulevaisuudessa lisääntyviä trendejä, ja ne ovat myös meille tapahtumatoimistona tärkeitä arvoja ständien suunnittelua ajatellen. Jos edellä mainitut arvot resonoivat sinuunkin ja haluat yrityksellesi jatkossa ständin, jossa on erinomaisten valmistusmateriaalien lisäksi edustavat promoottorit ja joka on kaiken kukkuraksi vielä huolellisesti brändi-ilmeeseesi sopivaksi mietitty yhtenäinen kokonaisuus, ota yhteyttä meihin sähköpostilla osoitteeseen info@fridays.fi niin autamme sinua mielellämme toteuttamaan yrityksesi tavoitteet. Me kokoamme ammattitaidolla sinulle upean lopputuloksen, johon et voi olla kuin tyytyväinen. Kermana kakun päällä pääset myös mukaan Fridaysin positiiviseen ja svengaavaan tekemisen meininkiin. Yhdessä olemme aina enemmän! 

 

Hymyssä suin teitä tervehtii,

Marja

 

Kuvassa on yrityksemme perustuspilarin Mikan ja graafisen suunnittelun harjoittelija Oonan oma sometushetki meneillään. Loppukevennyksenä täytyy nimittäin myöntää, että meidät tunnistaa helposti lajityyppimme edustajiksi eli markkinointialan tekijöiksi – emme selviä kahta tuntia ilman kännykän näpelöintiä. Toisaalta ainakaan meiltä ei mene ohi myöskään somekanavien parhaat palat, kun kuljemme aina silmät selässäkin. 

Kuvassa on yrityksemme perustuspilarin Mikan ja graafisen suunnittelun harjoittelija Oonan oma sometushetki meneillään. Loppukevennyksenä täytyy nimittäin myöntää, että meidät tunnistaa helposti lajityyppimme edustajiksi eli markkinointialan tekijöiksi – emme selviä kahta tuntia ilman kännykän näpelöintiä. Toisaalta ainakaan meiltä ei mene ohi myöskään somekanavien parhaat palat, kun kuljemme aina silmät selässäkin. 

Kuvassa meidän poppoon tyyliasioiden taitaja, Oona, näyttää mallia siitä, miten poseerataan asiantuntevasti kännykkä kädessä. 

Kuvassa meidän poppoon tyyliasioiden taitaja, Oona, näyttää mallia siitä, miten poseerataan asiantuntevasti kännykkä kädessä.