Tapahtumat ja yritysjuhlat

Virtuaalisen sometuksen ja viestittelyn rinnalla kasvokkain järjestetyt tapaamiset ovat arvokkaita ja ainutlaatuisia kokemuksia. Tapahtumien ja onnistuneiden juhlien muistijälki on tutkitusti pitkäikäisempi ja paljon vaikuttavampi kuin pelkät digitaaliset kohtaamiset.

Kasvokkain tapahtuvaan kommunikointiin on syytä panostaa, sillä kommunikointi tässä ja nyt on voimakkaampaa, kuin tabletilla tai puhelimessa käyty keskustelu. Fyysisten tapahtumien kautta yhteistyölle luodaan kasvot ja vuorovaikutus saa uudenlaisen arvon. Erilaiset yritystapahtumat ovat yritykselle keinoja tulla muistetuksi ja vahvistaa yrityksen brändiä sidosryhmien ja asiakkaiden silmissä. Suunnittelemme ja tuotamme yrityksen näköisiä yritystapahtumia kaiken kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta.

Nokia.jpg

Yritystapahtumat

Ammattitaidolla ja luovalla asenteella järjestetty tapahtuma luo yrityksesi kasvot kumppaneille, asiakkaillesi ja omalle henkilöstöllesi. Onnistunut yritystapahtuma tai yritysjuhla on yhdistelmä elämyksellisyyttä ja tarkasti asetettuja mittareita.

Kokenut ja uutta luotaava tiimimme tekee kokonaissuunnittelun huolellisesti sinua kuunnellen ja mittaa lopuksi läpinäkyvästi tavoitteidesi täyttymisen.

Yritysjuhlat, kesäjuhlat, tyhy-päivät, tyky-päivät, yrityksen merkkipäivät, asiakastapahtumat, elämykset, keikat, firman pikkujoulut, konsertit, ohjelmapalvelut, stand up keikat, festarit - you name it.

Tapahtumakalenteri vuodelle 2018 täyttyy pian. Joko olet miettinyt oman tapahtumasI?

WakeTheStadiumFressiElämyslahjatUimastadion.jpg

Yleisötapahtumat

Tapahtumat ovat oivallusten ja elämysten kohtaamispaikkoja, joissa kymmenet ja jopa sadat yksityiskohdat luovat kokonaisuuden. Kokeneet tapahtumatuottajamme ideoivat, suunnittelevat ja toteuttavat tavoitteet ylittävän tapahtuman.

Digitaalisen markkinoinnin jyrätessä ihmiset ilahtuvat aidoista kohtaamisista. Tapahtumassa kohderyhmäsi viettää enemmän aikaa brändisi kanssa kuin minkään muun markkinointimuodon kohdalla.

Räätälöimme ratkaisut kohderyhmän ja budjetin mukaan yrityksesi brändiä ja tavoitteita palvellen. Kaikki järjestämämme tapahtuvat ovat avaimet käteen paketteja, joten sinä voit keskittyä huolettomasti edistämään yrityksesi toimintaa normaaliin rytmiin.

FinnmatkatLappiKiertue.jpg

Kiertueet Ja roadshowt

Kohderyhmäsi ei rajoitu ruuhka-Suomeen, joten välillä kannattaa kurkata kehä 3:n ulkopuolellekin. Kiertue on yksittäisiä tapahtumia suhteessa edullisempi, koska pystyt hyödyntämään samaa konseptia usealla paikkakunnalla. Suhteellinen huomioarvo on myös aina suurempi PK-seudun ulkopuolella, missä ihmiset eivät kohtaa päivittäin kymmenittäin markkinointitempauksia.

Digitaalisen aktivoinnin yhdistäminen kiertueisiin mahdollistaa tapahtumien monikanavaisen markkinoinnin. Digin ja tapahtumien yhteispeli nostaa tulokset myös aivan eri tasolle.