Messut ja messuosastot 

Messut ovat oikein toteutettuina yrityksellesi myyntiä ja markkinointia edistäviä tapahtumia, joissa voit tavoittaa uusia asiakkaita. 

Kohtaamistoimisto Fridays toteuttaa messut ja messuosastot vuosien kokemuksella. Messuosastojen suunnittelu, toteutus sekä messurakenteet saat laatutakuulla kauttamme.

Asiakkaidemme toiveiden mukaiset messukalusteet, custom-kalusteet sekä messuosastojen, näyttelyiden ja myymälöiden rakenteet syntyvät näppärästi joko Helsingin tai Tallinnan tuotantotiloissa. Oma tuotantomme Helsingissä takaa työllemme parhaan laadun, kustannustehokkaat ratkaisut sekä joustavat toimitusajat. Käytössämme on myös laaja verkosto yhteistyökumppaneita ja joukko freelancereita, joita käytämme tarvittaessa.

Kohtaamistoimisto Fridaysilta saat myös halutessasi ekologisista, kierrätysmateriaaleista valmistetut messurakenteet sekä messuosastojen toteutuksen. Tutustu alta tarkemmin, miten voisimme messu osastojen totetuksessa olla yrityksesi apuna. 

IMG_0128.JPG

MESSUOSASTO SUUNNITTELU JA MESSUJEN TOTEUTUS

Luovuus ja ongelmanratkaisukyky ovat meillä erottautumisen avaimia messuosaston suunnittelussa sekä messujen toteutuksessa. Suunnittelemme luovia ja toimivia messuosastoja niin kuluttajabrändeille kuin yritysten väliseen B2B kanssakäymiseen. Kohtaamistomisto Fridaysin kautta toteutetut messuosastot erottuvat positiivisesti messuilla muista.

Olemme messurakentaja, joka tarjoaa vaihtoehtoja, haluaa kehittää tuoreita ideoita ja tarjota asiakkaalle mahdollisimman toimivan ratkaisun.

Luova suunnittelu ulottuu messujen toteutuksessa kaikkiin osa-alueisiin ja pienimpiinkin yksityiskohtiin. Monet asiat voi messujen toteutuksessa tehdä erottuvammin, toimivammin ja vaikuttavammin, kuin ollaan perinteisesti totuttu.

2014-11-01 17.57.14.jpg

MESSURAKENTEET JA MESSUTUOTANTO

Messurakenteet ja messuilme ovat tärkeä erottautumisen muoto. Korkea laatu on tärkein toimintaamme ohjaava periaate, joka edellyttää ammattitaitoa, kokemusta ja omistautumista messujen tuottamisesta sekä rakenteista. Laatu takaa onnistumisen ja tuo asiakkaallemme mielenrauhaa pidemmissäkin projekteissa.

10 vuoden kokemus messu- ja tapahtumatuotannosta on toimintamme tukijalka. Laaja-alainen kokemus yhdistettynä jatkuvaan tahtoomme kehittyä synnyttää aidosti tuloksellista palvelua.

Liian pieni tai iso messu ei voi olla. 10 000 ihmisen messut Helsingin Jäähallissa, messuosasto Messukeskuksessa tai yrityksen omat messut vaikka keskellä Narinkkatoria hoituvat vakaalla ammattitaidolla ja ahkeralla tekemisen meiningillä.

IMG_1340 FB kuva.JPG

laatutakuu MESSU-OSASTON TOTEUTUKSEEN

Todistuksessamme on rivi kiitettäviä arvosanoja messuosastojen totetuksista. Lupaamme toteuttaa ja viedä projektit loppuun ennakkoluulottomasti niin, että saavutamme yhdessä asetetut tavoitteet.

Ennakkoluuloton asenne ja kova menestymisen halu Kohtaamistoimisto Fridaysin tiimiltä sekä yhteistyökumppaneiltamme takaavat yrityksesi messujen onnistumisen.

Meillä on kokemusta lukuisista Suomen messuista, festivaaleista, yritystapahtumista 10 vuoden takaa, joten tapahtumien läpileikkaus on tarkkaan tiedossa. Ja myös miten näistä voidaan erottautua.

Ota meihin yhteyttä niin luodaan teillekin unohtumattomia ja mieleenpainuvia tapahtumia!

HUOMIOITHAN, ETTÄ MESSUOSASTOJEN TOTEUTUKSET SAAT MEILTÄ YMPÄRI SUOMEN

Meille tuttuja paikkoja messuosastoille ja messujen toteutuksessa ovat mm. Helsigin messukeskus, Lahden messukeskus, Paviljonki Jyväskylä ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskus eli Pirkkahalli sekä muut Suomen suuret messu- ja tapahtumakeskukset.

Monet Suomen messut ovat sellaisia, missä olemme olleet vuosien saatossa mukana. Mikäli messuille osallistuminen on yrityksellesi ajankohtainen, annamme mielellämme ehdotuksen ja toteutussuunnitelman luovasta messutoteutuksesta.

Olipa kyseessä sitten asuntomessut, käsityömessut, rakennusmessut, puutarhamessut, venemessut, golfmessut, hyvinvointimessut, omakotimessut, automessut, viinimessut, kädentaitomessut, matkamessut tai mitkä vaan muut tulevat näyttelyt / vuoden 2018 messut, niin kannattaa kysäistä meiltä vinkit onnistuneeseen toteutukseen.