Digimarkkinointi, sisällöntuotto ja vaikuttajamarkkinointi

Haluamme auttaa sinua nostamaan yrityksesi myynnin uudelle tasolle digitaalisen markkinoinnin ja laadukkaan sisällöntuotannon avulla.

Fridays tarjoaa asiakkailleen kattavat digitaalisenmarkkinoinnin, sisällöntuotannon ja vaikuttajamarkkinoinnin palvelut erilaisiin tarpeisiin.

Viimeisten vuosien aikana markkinointi on siirtynyt yhä enemmän digitaalisiin kanaviin ja vaikuttajamarkkinointia hyödynnetään yhä enemmän yrityksen brändin rakentamisessa. Digitaalisten kohtaamisten lisäksi ei kannata unohtaa kasvotusten tapahtuvia kohtaamisia. Kohtaamistoimisto Fridays yhdistää molemmat!

Tehokkaita sosiaalisen median markkinointikanavia ovat esim. Facebook, Instagram, Sapchat, Yutube, blogit ja LinkedIn jossa on helppo kohdata kuluttajia sekä yrityspäättäjiä. Kilpailu somenäkyvyydestä on kovaa. Kuluttajien huomion saamiseksi vaaditaan mielenkiintoista, ehkä jopa räväkkääkin sisältöä, joka on huomiota herättävää, sitouttavaa ja joka selkeästi kertoo yrityksen identiteetistä. Julkaisujen pitää olla visuaalisesti näyttäviä ja niitä pitää julkaista säännöllisin väliajon jotta asiakkaiden mielenkiinto pysyy yllä. Yhä tärkeämpään rooliin nousee samaistuttavuus, tarinat ja henkilöityminen sekä rohkeus kokeilla uutta. Tasapaksu sisältö hukkuu massaan ja me Fridaysillä voimme olla mukana luomassa huomiota herättävää sisältöä yrityksellesi!

Kohtaamistoimisto Fridaysiltä saat ammattilaisten apua monilla markkinoinnin osa-alueella, tarjoamme esim. laadukasta sisällöntuotantoa, markkinointisuunnitelmia, kotisivujen ja verkkokauppojen optimointia hakukoneystävälliseksi, sekä muita markkinoinnin tukipalveluja kuten markkinoinnin ulkoistusta. Olitpa sitten pienemmän tai suuremman avun tarpeessa autamme sinua mielellämme!

Lue lisää tarjoamistamme palveluista ja palvelupaketeistamme alta.     

 

 1. ­­­­­­Sosiaalisen median ( some ) markkinointiyhteistyö

Kaikki tykkäävät numeroista ja ajankohtaisesta datasta, mutta numeroihin pitää osata reagoi rohkeasti ja liiketoimintaa edistävällä tavailla. Kohtaamistoimisto Fridaysin tärkein tavoite on saavuttaa yhdessä asetetut tavoitteet, olivat ne asiakasliidien hankintaan, myynnin kasvuun tai asiakastyytyväisyyteen liittyviä. Nykyään kuluttajat viettävät paljon aikaa sosiaalisten mediakanavien parissa mikä tekee siitä tehokkaan ja tärkeän modernin markkinoinnin kanavan.  

Fridaysiltä saat ammattilaistemme apua niin somekanavien käyttöönottoon sekä jo olemassa olevien kanavien ylläpitoon. Autamme myös sisällön automatisoinnissa sekä hakukonenäkyvyyden lisäämisessä.

Fridays auttaa sinua saamaan kaiken irti somesta mikä näkyy niin brändisi vahvistumisessa sekä myynnissä.

Fridaysin tarjoamat palvelut muun muassa:

 • Sosiaalisen median markkinoinnin suunnittelu asiakkaan kanssa ja projektihallinta.

 • Sosiaalisen median kanavien käyttöönotto ja ylläpito.

 • Sisällöntuotanto -teksti & kuvitus

 

2. Blogimarkkinointi ja sisällöntuotanto

Inbound-markkinointi kuten blogimarkkinointi, on oikein toteutettuna tehokas markkinointi tapa, jonka tarkoitus on houkutella kuluttajien itse ottamaan yhteyttä yritykseen.

Riippuen yrityksen loppuasiakkaasta Inbound-markkinoinnin loistavia työvälineitä on mm. yrityksen oma blogi tai aktiivinen Facebook-profiili, yrityksen työntekijät tai aktiiviset asiakkaat, joiden avulla yritys voi viestiä alan ajankohtaisista uutisista, yrityksen arvoista ja muutoksista ynnä muuta.

Fridays haluaa auttaa sinua aktivoimaan kuluttajia!

Fridaysin tarjoamat palvelut muun muassa:

 • Inbound-markkinointia/työnantajakuvaa tukevien ja asiakkaan toimialaan soveltuvien ajankohtaisten blogijulkaisujen suunnittelu ja copywritingtyö yrityksen toimialalle.

 • Blogijulkaisujen aikatauluttaminen ja julkaisu asiakkaan osoittamaan ja asiakkaan käytössä olevaan julkaisujärjestelmään.

3. Markkinointi - palvelut ja ratkaisut meiltä

Jokainen yritys tarvitsee markkinointia, mutta sitä ei välttämättä tarvitse toteuttaa yrityksen sisällä. Fridaysiltä saat kaikki markkinointipalvelut. Toimimme tarpeesi mukaan ulkoistettuna markkinointipäällikkönä, sisällöntuottajana sekä viestinnän suunnittelijana.

Jos et halua ulkoistaa kaikkia markkinointipalveluja autamme myös yksittäisten palvelujen ja tapahtumien, kuten yritysjuhlien, tykypäivien, koulutusten, kampanjansuunnittelun ja verkkosivujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Fridays tarjoaa myös monia markkinoinnin tukipalveluja, joiden tarkoitus on nostattaa asiakkaidemme myyntiä ja näkyvyyttä. Meiltä saat myös sparrausta ja kiireapua, jos yritykseltäsi loppuvat aika ja kädet kesken.

Hakukoneoptimointi vaikuttaa siihen, miten helposti kuluttaja löytää yrityksesi esim. Googlesta ja vaikuttaa näin suuresti nettisivujesi kävijämäärään, siksi teemmekin kaiken tuottamaamme materiaalin hakukoneystävällisesti.

Fridaysin tarjoamat palvelut:

 • Asiakas saa käyttöönsä Kohtaamistoimisto Fridaysin asiantuntijoiden ja kontaktiverkoston tuen markkinointinsa kehittämiseen.

 • Kotisivujen luonti.

 • Konsultointi.

 • Markkinointi suunnittelu ja tuki.

 • Hakukoneoptimointi.

 • Verkkokaupat.

4. Vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinointi on sosiaalisissa medioissa tunnettujen henkilöiden kautta tapahtuvaa markkinointia esimerkiksi Instagramin, Facebookin, YouTuben tai blogien kautta. Näillä tunnetuilla henkilöillä elikkä mediavaikuttajilla on suuri määrä seuraajia, jotka ihailevat ja kuuntelee heitä tarkasti. Monet kuluttajat uskovat helpommin kolmannen osapuolen suosituksia kuin suoraan yritykseltä tulevia mainoksia, mikä tekee vaikuttajamarkkinoinnista niin tehokasta.

Vaikuttajien kautta markkinointi on myös helppo suunnata juuri oikealle kohderyhmälle, sillä kanavilla on yleensä jokin teema, joka vetää puoleensa juuri siitä aiheesta kiinnostuneita kuluttajia. Fridays auttaa sinua löytämään monenlaisia vaikuttajia. Vaikuttajat voivat esimerkiksi olla tubettajia, bloggaajia, urheilijoita, julkkiksia tai artisteja oikeastaan minkälaisia henkilöitä tahansa jotka tuottavat kiinnostavaa sisältöä suurelle joukolle kuluttajia.

Sen takia Fridays valitsee tarkasti juuri sinun yrityksellesi sopivia mediavaikuttajia!

Fridaysin tarjoamat palvelut:

 • Fridaysillä on laaja verkosto sosiaalisen median vaikuttajia, joiden kautta pystymme aktiivisesti markkinoimaan asiakkaidemme tuotteita ja palveluita.

 • Kohtaamistoimisto Fridaysin kautta asiakasyritys voi tavoittaa useita some -vaikuttajia, bloggaajia ja julkisuudenhenkilöitä.

 • Me Fridaysillä autamme sinua löytämään vaikuttajat, jotka vetoavat juuri sinun potentiaaliseen asiakaskuntaan.

 • Meiltä löytyy hyvin erilaisia vaikuttajien erilaisille ja eri kokoisille kohderyhmille. Niin mikro vaikuttajista kuin satojen tuhansien seuraajien tileihin.

 

5. Valokuvaus ja videotuotanto

Visuaalisuus on tärkeätä markkinoinnin onnistumisen kannalta. Digimarkkinoinnin on oltava visuaalisesti huomiota herättävää sekä puoleensa vetävää. Ellei visuaalinen ilme ole kunnossa postaukset helposti hukkuvat some feedeillä muun materiaalin joukkoon.

Sen takia Fridays tarjoaa myös korkealaatuista valokuva ja video materiaalia, joka saa yrityksesi sisällön niin somessa kuin nettisivuilla erottumaan joukosta.

Fridaysin tarjoamat palvelut:

 • Korkealaatuisia valokuvia ja videoita.

 • Laadukas sisältö

 • Graafinen suunnittelu

Jos haluat kuulla tarjoamistamme palveluista lisää ota yhteyttä info(at)fridays.fi tai laita viestiä alla olevaan kenttään.