Kohtaamistoimisto Fridays yhdistää digitaalisen markkinoinnin ja kasvokkain tapahtuvan myyntityön.

Luomme asiakaskohtaamisia, jotka takaavat myynnin ja brändiarvon kasvun yrityksellesi.  Tuloksena yrityksesi liikevaihto ja asiakkaittesi tyytyväisyys kasvavat.

Staples_KK_Bisnespäivä+2014.JPG

PROMOOTIOT JA MYYNNINEDISTÄMINEN

Toteutamme yrityksellesi promootiot ja myynninedistämispalvelut aina pienemmistä paikallisista promootioista suurempiin valtakunnallisiin promootiokiertueisiin. Ammattitaitoisten ja koulutettujen promoottoreidemme avulla varmistat myynnilliset kohtaamiset asiakkaidesi keskuudessa.

Valitsemme promoottorit yrityksesi toimintaympäristön ja tarpeet huomioiden. Promoottorin tavanomainen työnkuva voikin tilanteen mukaan olla esimerkiksi myynninedistäjä, tuote-esittelijä, konsulentti, messuemäntä/messuisäntä, tuotejakelija, maistattaja, esitteiden (flyerin) jakaja, sisäänheittäjä, VIP-emäntä / VIP-isäntä, PR-henkilö, feissari tai myynnillinen promoottori.

Saat kauttamme tehokkaat apukädet promootiokampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen. Anna tiimimme tehdä tulosta puolestasi. Toteutetaan yhdessä yrityksellesi sopiva promootiokokonaisuus.

.


Wake+The+Stadium,+Stadikka+2014_3.jpg

TILAISUUDET, TAPAHTUMAT JA MESSUT

Rakennamme elämyksellisiä tilaisuuksia, tapahtumia ja messuja avaimet käteen periaatteella minne tahansa Suomessa. Sano vain mitä olet ajatellut, niin me suunnittelemme ja toteutamme alusta loppuun kaiken.

Autamme sinua löytämään oikeanlaiset tapahtumakonseptit eri kohderyhmille ja liiketoiminnan tavoitteille. Olipa kyseessä pienemmät tai suuremmat pikkujoulut, yritystapahtumat, asiakastilaisuudet, seminaarit, yritys- ja henkilöstöjuhlat, konsertti, avajaiset, lanseeraus, näyttely, messu- ja myyntitapahtuma tai mediatilaisuus. Me olemme apunasi.

Tehdään yhdessä ammattimainen ja tuloksellinen tapahtuma!


DIGITAALINEN MARKKINOINTI & SOSIAALINEN MEDIA

Tavoitamme asiakkaasi kaikissa digitaalisen markkinoinnin muodoissa. Meillä on yli 10 vuoden kokemus digimarkkinoinnista sekä digitaalisesta myynnistä – ja pystymme hyödyntämään parhaat kanavat yrityksesi markkinointiin kustannustehokkaasti.

Toteutamme digitaalista markkinointia yrityksesi tunnettavuuden ja myynnin kasvattamiseksi. Aina strategisesta suunnittelusta, tuotantoon ja mainonnan tulosten seurantaan & analysointiin.

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme mm. banneri- eli display-mainontaa, hakusanamainontaa, kampanjasivustoja kumppanuusmainontaa, sosiaalisen median markkinointia (mm. Facebook, Instagram, Snapchat, Youtube), vaikuttajamarkkinointia, blogeja sekä hakukoneoptimointia (SEO).

Anna meidän viedä markkinointiprojektisi onnistuneesti maaliin toimialasta tai käytössä olevasta budjetistasi riippumatta!


pineapple-supply-co-278187.jpg

MAINOSTOIMISTOPALVELUT

Asiakkaamme liiketoiminnan parantaminen on meille lähtökohta jokaisessa projektissa. Kauttamme saat kustannustehokkaat mainostoimistopalvelut kaikkiin yrityksesi tarpeisiin. Suunnittelemme visuaalisia ja vaikuttavia yritysilmeitä kaikkiin medioihin.

Toteutamme brändisi mukaisen yritysilmeen, kotisivut, verkkokaupparatkaisut, esitteet ja kuvastot, painotuotteet, lehti-ilmoitukset, messu- ja ulkomainonnan, mainosteippaukset sekä muiden myynnin edistämistuotteiden ilmeet sujuvan sutjakasti. Ammattitaitoiset valokuvaus ja videopalvelut ovat myös osaamistamme.

Kun haluat varmistaa yrityksesi brändiviestin vaikuttavuuden ole meihin yhteydessä.

MONIKANAVAISET MYYNTI-, MARKKINOINTI JA PROMOOTIOPALVELUT KÄYTÖSSÄNNE. OLKAA HYVÄ!