Liikuntahaaste on heitetty ilmaan!

Kun syksy on sateisimmillaan, on tärkeä muistaa vaalia työmotivaatiota, jotta jaksaisimme päivästä toiseen aktiivisina ja positiivisina töissä, vaikka ilma ulkona olisikin harmaa. Parhainta on, jos töissä kokee viihtyvänsä ja työyhteisössä riittää naurua, mutta myös vapaa-ajalla tulisi olla aikaa sellaisille asioille, jotka tukevat omaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Kun istuu pitkät päivät toimistolla, on tärkeää muistaa tauottaa omaa työtä ja syödä säännöllisesti. Pitkällä aikavälillä ne säännölliset hyvät teot, joita meistä jokainen tekee oman hyvinvointinsa eteen, lataavat akkujamme ja kannattelevat meitä arjessa.

Kuva on Mikasta treenaamassa vuonna 2015 lumien sulamisten jälkeen Kuusijärvellä Vantaalla. Vesi oli 13 asteista. 

Kuva on Mikasta treenaamassa vuonna 2015 lumien sulamisten jälkeen Kuusijärvellä Vantaalla. Vesi oli 13 asteista. 

Meillä Fridaysillakin kannustetaan kaikkia liikkumaan aktiivisesti. Mika on esimerkiksi haastanut meidät kaikki maraton-skabaan. :) Voittajalle on luvassa bonus. Skaban taka-ajatuksena on se, että saisimme tästä kimmokkeen treenata ahkerasti työn vastapainoksi. Meillä Fridaysilla uskotaan myös, että asiakkaiden kanssa kannattaisi pyrkiä mahdollisuuksien mukaan pitämään palavereita kävellen, jotta voitaisiin välttää liiallista istumista, joka altistaa yleisille niska- ja hartiaseudun säryille tai selkävaivoille.

Toimistollamme ei myöskään katsota pahalla, jos välillä käy jaloittelemassa keittiössä, rapsuttelemassa suloista toimistollamme tassuttelevaa Rambo-koiraa tai keskustassa lounaalla tai smoothiella, kun kokee tarpeelliseksi. Kellon tuijottamista tärkeämpänä nähdään työn tuottavuus sekä innostus ja intohimo omaa työtä kohtaan. Meillä ei ole kellokortteja töissä työajan valvontaan, sillä meillä uskotaan siihen, että kun luotetaan työntekijöihin ja annetaan hieman tilaa ja vapautta, vastavuoroisesti työntekijät haluavat olla myös luottamuksen arvoisia ja kantaa vastuun siitä, että työt tulevat tehdyksi. Fridaysilla tehdään osittain luovaa työtä, joten työilmapiirin täytyy olla osaltaan luovuutta tukeva. Fakta on, että liian kiireessä, aivoilla on tapana mennä lukkoon, eivätkä idiksetkään silloin ole yleensä kovin hyviä. Kun työn saa tehdä sopivan rauhassa, ovat ideatkin yleensä paljon parempia. Ideatyöläisinä kuitenkin itsemme vahvasti näemme Fridaysilla. 

Syksyistä harmautta uhmaten, haluamme kannustaa ja haastaa teidät kaikki mukaamme liikuntahaasteeseen ja noudattamaan terveellisiä elämäntapoja, mutta myös viihtymään ja ideoimaan luovasti kanssamme yhdessä parempaa huomista :)

 

Liikunnallista lokakuuta koko Fridaysin jengiltä!

Tämä kuva samaten otettu vuonna 2015 Swimrunista Tukholmasta, jossa oli noin 30 kilsaa juoksua ja 4 kilsaa uintia. Mika on lähdössä matkaan hyvällä fiiliksellä, kuten kuvasta näkyy!

Tämä kuva samaten otettu vuonna 2015 Swimrunista Tukholmasta, jossa oli noin 30 kilsaa juoksua ja 4 kilsaa uintia. Mika on lähdössä matkaan hyvällä fiiliksellä, kuten kuvasta näkyy!

Suomalaista sisua tarvitaan aina tiukan paikan tullen. :)

Suomalaista sisua tarvitaan aina tiukan paikan tullen. :)